Ons CommunicatieRijk: community over overheidscommunicatie

Dit is de community over overheidscommunicatie, onderdeel van de website CommunicatieRijk. Het is een besloten community waarin kennis gedeeld wordt over communicatieonderwerpen waar Rijksambtenaren in hun dagelijks werk mee te maken hebben. Vooralsnog is de community alleen toegankelijk voor iedereen die bij de Rijksoverheid werkt en een mailadres heeft van die organisatie. Dit zijn de kerndepartementen, uitvoeringsorganisaties en veel adviesraden en zbo's.

Inloggen

Je bent op deze pagina terechtgekomen omdat je nog niet geregistreerd bent of omdat je niet (meer) ingelogd bent.
Inloggen kun je met de link bovenaan de pagina (of met deze link).

Registreren

Als je je wilt registreren, klik je op de link bovenaan (of deze link) en je vult je mailadres van je rijksoverheidsorganisatie in. Daarna ontvang je op dat mailadres een mail met een link die je moet aanklikken om je registratie definitief te maken. Dit is de enige manier om je te registreren. Privé e-mailadressen worden niet geaccepteerd. Als je je mailadres daarna aanpast naar een niet-rijksoverheidsorganisatie, kun je niet meer inloggen.

Huisregels

Als je je registreert, accepteer je ook de huisregels die we hebben opgesteld.
Lees de homepage op Ons CommunicatieRijk goed, met name de tekst over het starten van een nieuwe groep.

Contact

Lukt inloggen of registreren niet, wordt je mailadres niet geaccepteerd en ben je wel rijksambtenaar, zoek dan contact met de Academie voor Overheidscommunicatie.

Veel plezier en inspiratie toegewenst.

De Academie voor Overheidscommunicatie.